Naturen kommer emot mig, vacker, tyst och fylld av kärlek, omtanke och inre ro. Påminner om att jag är varken ljus eller mörker, varken det ena eller det andra, bara rent varande . . . kraft.

Jag är naturen är i mig.

Gabrielle Laurèntzen (Gaby)

Författare och poet som gärna tar med mig kameran ut i naturen då och då och fotar sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Ibland ser jag fler nyanser i ett motiv, då skapar jag bildkonst, men på denna sida har jag valt att hålla det så naturligt som möjligt. Det jag önskar förmedla med såväl bilder som texter är alltid inspiration, skönhet och glädje. Flirtar gärna med nationalromantiska motiv då min längtan är genuinitet och enkelhet.


Att skapa är att vara fri!

Har du också upptäckt hur bilder kan skapa minnen, stämningar och drömmar? 

För många av oss finns en romantisk och helande stämning över jordens magnifika skogar, vatten, ängar och berg - fyllda av liv och hemliga rum där visdom, växter, stenar, blommor och mytiska väsen bor.

Inspirationen kommer från naturupplevelser och ögonblick av fullkomlig närvaro. 

Att uttrycka mig genom att fånga essensen i exempelvis en blomma med kameran är ett sätt att få leva min dröm. Att sjunka in i essensen, ta in det i själen och uttrycka det.